Minnalla palaa rahaa - osa 6

 Joku yli-innostunut poikaystävä tuli taas tapansa mukaan tuomaan yöllä yllärilahjoja Minnan oven eteen.
 Ensio taisi tälläkertaa vähän innostua, kolmas lahja oli aika suuri ja musta möhkäle... Sen raahaamisesta kuului myös sen verran kova ääni, että Minna heräsi ja tuli ulos katsomaan.
 Minna kävi lukemassa kortin joka sanoi: "Hei, kävin facebookissa ja huomasin että sulla on synttärit! Onneksi olkoon, tässä sulle miksauspöytä kaikilla herkuilla ja DJ käyttöön vuorokaudeksi! terveisin, Ensio"
Raha-asioista he eivät olleet koskaan puhuneet, toki Ensio aina maksoi ruoat treffeillä, mutta se oli vaan kohteliasta ja oikein. Mutta jos lahjaksi alkaa tippua tämän hintaluokan lahjoja, voisi Ensiosta olla muuksikin kuin poikaystäväksi...

Kortin luettuaan Minna huomasi PINGVIININ joka oli jutustelemassa palloröykkiön kanssa.
-Aikamoinen synttäripäivä, miksauspöytä, dj ja pingviini pihassa ja luntakin on näin ihanan paljon!
 Pingviini lähti ja Minna päätti koota palloröykkiöstä lumiukon silmineen päivineen pingviinille juttukaveriksi, jos se vaikka sattuisi palaamaan. 
 Miksauspöytä oli iso, eikä sitä voinut säilyttää pihalla. Se ei mahtunut minnekään sisälle. Minna mietti sijoutusvaihtoehtoja niin pitkälle yöhön, että aamupalapöydässä nukahti murokulhoon.

Kauan pohdittuaan hän oli kuitenkin tullut siihen tulokseen että taloa oli laajennettava. Simsmaailmassa se oli sen verran vaivattomampaa kuin kokoneen uuteen taloon muuttaminen, että Minna päätti toimia niin. Sitäpaitsi hän viihtyi todella hyvin asunnossaan ja niin viihtyivät myös kissat.
 Aamupalan ja pienien päiväunien jälkeen olikin aika soitella naapureita läpi, josko joku sattuisi tietämään joten remontoinnista ja rakentamisesta.
-Ai sä osaat vaihtaa lentokoneen renkaat? No eiköhän se oo ihan sama juttu, tervetuloa vaan talkoisiin!
Pian lentokoneen renkaidenvaihtaja ja sydämienkorjaaja, sekä joku muu heebeli saapuivat innoissaan talkoisiin, joko puhtaasta auttamisenhalusta tai halusivat tulla katsomaan kuka tämä hullu nainen on joka meinaa alkaa remppaamaan tai siis laajentamaan taloa keskellä talvea. 

 Pian koossa oli jo aika suuri talkooporukka ja Minna esitteli heille taloa ja antoi vapaat kädet kulkea ja touhuta minkä näkivät parhaaksi.
 Eräs ehdotteli jonkinlaista tilaa, jonne miksauspöydän saisi ja josta tulisi yleinen hengaustila, johon kutsua kaverit vaan viihtymään. Minnasta tämä kuulosti houkuttelevalta ratkaisulta.
 Välissä Minna laitteli auttajilleen lounasta.
 Ja juoksenteli vähän väliä vessassa omilla asioillaan ja avaamassa pönttöä.
Erään vessareissun jälkeen suu lennähti auki hämmästyksestä, miehet olivat saaneet aikaan jo portaat yläkertaan!
-Jee, saan yläkerran! Minna hihkui.
 Yläkertaan oli nyt ilmestynyt yksi lämmitetty huone, johon miksauspöytä raahattiin, loput huoneet tehtäisiin keväällä. Tämä suunnitelma kuulosti hyvältä, sillä Minnan tarvitsisi ensin kerätä vähän rahaakin lisää tätä projektia varten. Yläkertaan oli suunnitteilla yleisen hengaustilan lisäksi toinen wc sekä toinen makuuhuone, siitä saisi vaikka kissojen huoneen.
 Välipalan jälkeen mentiin bilettämään uuteen kerrokseen!
 Tila oli kuitenkin aika pieni niin monelle talkoolaiselle, että Minna joutui taas kerran kaupungille, suuremmille biletyskentille. Olihan sitä nyt lähdettävä kun simit olivat tehneet niin suuren työn!
 Tikanheitto sujui hyvin, ei yhtään puhjottua silmää!
 Pari kakunpalaa tuli taas syötyä, Minna oikein himoitsi kaikkea makeaa ja rasvaista!
Kiinnostavin asia tässä bilemestassa oli pallo, jonka sisään simi kiinnitettiin jaoista ja käsistä, jonka jälkeen se alkoi pyörimään ja vilkkumaan hurjasti. Minna jonotti innoissaan laitteeseen kunnes sitä hoitava täti totesi ettei raskaanaolevia päästetä tähän, ei tee hyvää sikiölle. Minna tulistui että ei hän nyt niin paljon ole lihonnut että täytyy haukkua raskaanaolevaksi!

Hyvin loukkaantuneena Minna päätti lähteä kotiin ja olla ainakin kuukauden tulematta ihmistenilmoille!

Lähetä kommentti

Hei, jos haluat, voit jättää kommenttikenttään sanoja käytettäväksi tarinan jatkossa!

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP