Minnan Salatut Elämät osa 1

 Hei, me olemme Minnan tissit, olemme tottakai oleellinen osa tätä tarinaa ja siksi meidän kuva koristaa kantta, jos ekaa kuvaa tarinassa voi sellaiseksi sanoa. Kuulumme siis 21-vuotiaan simstyttö Minnan kehoon ja joudumme osallistumaan hänen kaikkiin hullutuksiin. Muutimme juuri Kerrylane-nimiseen kylään, koska Tampere ei enää innostanut.
 Simsmaailmassa ei mitään opintotukia tai mitään muitakaan tukia tipu, joten Minna pääsi heti uuden asuntonsa kuistilla lueskelemaan Simssisanomia, jotta löytäisi jonkun sopivan työn elättääkseen itsensä, tissinsä ja muutaman muun taloudessa asuvan.

Ensimmäiseksi pienestä muuttokuormasta Minna tietenkin purki kannun, pari lasia ja appelsiineja jotta mehua olisi saatavilla. Pöydän hän hankki Indiskasta ja tuolit Ikeasta!
 Joku kumma miekkonen saapui ovelle ja tiputti vaaleanpunaisen lahjapaketin ja häipyi. Minna olisi kovasti halunnut kyseistä miekkosta jututtaa koska kaipaa kipeästi poikaystävää, mutta mies ei suostunut jäämään juttusille vaan rynnisti pois.

Paketista kuoriutui TIETOKONE, jolle oli jo valmiiksi asennettu simssi, Minnan lempipeli! Niimpä hän äkkiä kaivoi muuttokuormastaan työpöydän, jotta pääsi asentamaan konettaan ja pelaamaan. Taulu ja kukkakin pääsivät paikoilleen viihdyttämään silmää.
 Eipä aikaakaan kun Minna huomasi ikkunasta että joku isonenäinen mies kuikuili ulkona. Reippaana ja miehenkipeänä tyttönä Minna tietysti rynnisti tervehtimään nenäkästä ja alkoi heti kyselemään josko mies olisi innokas leipomaan, koska Minna ei itse siinä ollut kovin hyvä.

Alareunassa bongattavissa Minnan toinen kissa, nimeltään Simo.
 Tässä Minnan naama.
 Ja Minnan vaatetusta, kiilakorot jäi kauppaan kun silmiin osui nämä hienot sandaalit, jotka Minna totesi enemmän omaksi jutukseen.
 Simo piti hakea pois kadulta pyöreksimästä ettei vaan jäisi auton alle!
Toinenkin kissa piti kuskata sisälle, Seppo on tämän neidin nimi.














 Pian tontille valui enemmänkin potentiaalisia miekkosia. Vesalla oli hiukset kuitenkin turhan pystyssä ja turhan kiinteä vihkisormus sormessa, jotta Minna olisi jaksanut enempää kiinnostua, takana tuijotteleva kummajainen taas oli aivan liian pelottava!
 Niimpä Minna päätti jättää miehet hetkeksi ja suuntasi ihanaan kylpyammeeseen rentoutumaan!
 Kylpemisen jälkeen puhelin soi ja Minna ryntäsi vastaamaan. Eteisessä odotti kaksi uutta miestä, joista toinen saapui makuuhuoneen puolelta. Peseytyminen kannatti, sillä joku kummitus pyysi Minnaa kaupungille tutustumaan yöelämään!

Kaunis taulu on lahja ystävältä, joka tietää Minnan suuren rakkauden huultenkuvia kohtaan.

Lähetä kommentti

Hei, jos haluat, voit jättää kommenttikenttään sanoja käytettäväksi tarinan jatkossa!

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP