Joulukuun kahdestoista

Nyt tulee aika kaamee uutinen! Tässä on loput harlekiinit joita on valmiiksi kirjotettu! Pyydänkin siis, että tänne voisi kommenteilla/mulle facebookissa tiputella juonenkäänteitä sekä uusia randomeja sanoja, joilla jatkaa tarinaa! Onks joku muu huomannu ettei tässä tarinassa oo kauheesti järkeä? :DD


Viimein kotona ja rauhassa, uusi Olivia kourassa, teemuki kädessä, undulaatti tyytyväisenä kaapin päällä ja rauhallinen musiikki soimassa taustalla. Hän oli kuullut että Olivia oli uudistunut ja aiheet olivat nykyään monipuolisempia, jopa miehillekin sopivia ja siltä näyttikin, heti kannessa yksi otsikoista kuului: "Haittaako sinua napanöyhtä tai muut karvat?" Riikka pudisti päätään ja tajusi heti ettei pitänyt lehden uudesta suunnasta. Onneksi lehdessä kerrottiin myös söpöistä mökkilomista järven rannalla, kaukana turmeltuneista betonilähiöistä ja saastuttavista moottoriteistä. Riikka mietti mitä kärsimystä olisi asua jonkun ison tien laidassa söpössä mökissä, joka vuosi vuodelta tummenisi pakokaasujen takia. Ajatus oli liian ahdistava ja Riikka vaihtoi sivua. Seuraava juttu kertoi hikoilemisesta, yksi, kaksi, kolme, NELJÄ aukeamaa hikoilemisesta joiden jälkeen oli vielä kahden aukeaman laajuinen juttu eri deodoranteista. "Testaa oma hikoiluprofiilisi!" loisti seuraavalla aukeamalla pinkeillä kirjaimilla, joissa oli kalanruotomaista designiä. "Eve ei pitäisi tästä fontista..." Riikka tuumi. Päättäväisesti hän kuitenkin ohitti monet muutkin mielenkiintoiset artikkelit mm. kaljuuntumisesta ja 3D-lasien synnystä, kunnes vastaan tuli erittäin pirteä artikkeli kääpiöhevosista.

"Greippiteetä, greippiteetä!" Huuteli undulaatti ja Riikka heräsi. Pirteä artikkeli ai ollutkaan niin pirteä etteikö hän olisi nukahtanut sitä lukiessa. Unissaan hän ratsasteli koiran kokoisilla kääpiöhevosilla ja pelkäsi että ne lyhistyisivät hänen alleen. Undulaatti lennähti kaapin päältä riipus nokassaan ja toi sen Riikalle. Riipus esitti laamaa eikä hän ollut ikinä nähnytkään sitä, sen piti olla Antonin. "Voihan kookospallo! Nyt sitäkin pitää nähä ainakin kerran jos se haluaa tän takasin. Salee tää on joku mongolialainen pyhä laama." Hän viskasi laaman sohvalle ja avasi telkkarin, josta tuli parhaillaan Bigbrotheria ja samassa Riikka tajusi nukkuneensa aika kauan. Hän surffaili kanavilla, mutta miltään ei oikein tullut mitään. BLING! sanoi facebook ja Iinalla oli asiaa.

Iina sanoo:
miten sen indiepojan kanssa meni? pysykö housut jalassa?

Riikka sanoo:
sen nimi on Anton ja se on mongolialainen

Iina sanoo:
TÄH?!? :D minkä sä oot bongannu?!

Riikka sanoo:
eikä pysyny housut jalassa! se oli mukava tyyppi vaan sen hetken kun vaatteet pysy poissa, aamulla mua vitutti se taas ihan saatanasti enkä meinannu päästä siitä millään eroon.

Iina sanoo:
vaikuttikse siltä et se ois vaan pillun perässä? eiksiinä muka ollu mitään kivaa? etkö haluu nähä sitä enää? :O

Riikka sanoo:
ei kyllä niin paljoa kiinnosta.. olihan sil aika kiva pippeli kyllä ja ohan se hyvännäkönen! se jätti jonkun mongoloidilaamakorunsa tänne, joten pitää kai nähä sitä vielä jos se haluaa sen takasin.

Iina sanoo:
tiiätsä, mä haluisin marsun.

Riikka sanoo:
aijaa? :D mistäs toi nyt tuli? mä haluisin uudet kuulokkeet.

Iina sanoo:
no siiskun haluisin jonkun pikkusen eläimen jota vois silitellä ja hevonen on liian suuri!

Riikka sanoo:
Iina, ootsä nyt lukenu vähän liikaa? tuntuu et sun aivot on pikkasen pehminny!

Iina sanoo:
oon mä lukenu aika paljon kyllä, mut äää, täytyy lähtee ostaa discopalloa! ne on alennuksessa nyt tiimarissa ja haluun semmosen!

Riikka pudisteli päätään ja päätti ettei koskaan menisi yliopistoon jos siellä pää pehmiää noin radikaalisti. Tietokoneen yllä kellui kaunis pyllykortti, jonka hän oli saanut kreikasta. Yhtäkkiä jostain iski muisto alastomista miehistä ja banaaneista viime kreikkareissulta ja hänelle tuli suunnaton halu lähteä selaamaan hotelleja. Jos vaikka ensikesänä pääsisi taas matkustamaan tanssimaan ja baareilemaan kreikkaan tai jonnekin muualle lämpimään! Hotelleja mainostettiin jokaista parhaaksi joka kaupungista löytyy ja Riikka kyllästyi tähän valheelliseen mainontaan hyvin nopeasti ja avasi googlen. "w h a t   s h o u l d  i  do  t o n i g t h" hän kirjoitti hakukenttään ja odotti vastauksia. Siellä ehdotettiin Vantaata joten Riikka päätti suunnata kulkunsa Vantaan yöelämään. Hän pesi naaman ja laittoi rasvaa mömmöpurkista, jonka oli saanut testattavaksi luokkalaiseltaan Annelilta. Anneli oli nauranut että kyseinen mömmö on tehny ötököistä ja muikuista ja se parantaa kaikki iho-ongelmat! Jopa selluliitti lähtee karkuun alta aikayksikön! Adam&Santtu soi taustalla Riikan laittaessa hiuksiansa ja miettiessä ettei tätäkään artistia tuntisi, jollei tuntisi Villeä, joka iloisesti soitteli kitaraa soivalla raidalla. Jeesus, siunaa nämä lihapullat... pärähti taas taskusta soimaan. "Kappas, Jaakko, moooooi" Riikka vastasi. Jaakko selitti leiponeensa hyvää porkkanakakkua, mutta tehnyt taikinan vahingossa viisinkertaisena ajatuksissaan matematiikan luennon jälkeen. Nyt sitä on aivan liikaa ja kaikkien pitäisi tulla syömään. Riikka selitti ettei millään kerkeisi, koska oraakkeli kertoi hänelle, että Vantaalla oli tänään oltava. "Poimi jotain hippei sieltä tein naapurista syömään tai vaikka koiria!" Riikka neuvoi ja sulki luurin. Hän oli valmis lähtöön ja nakkasi vielä appelsiinin laukkuun matkaevääksi luoden haikeita katseita huopatossuja kohti, jotka hän olisi halunnut laittaa jalkaan korkokenkien sijasta. Vaikka intuitio sanookin että huopatossut, järki sanoo että tuplaviskin jälkeen huopatossut jalassa voisi näyttää aika turistilta, vaikka sitten olikin kyseessä Vantaa.


Lähetä kommentti

Hei, jos haluat, voit jättää kommenttikenttään sanoja käytettäväksi tarinan jatkossa!

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP